Veiligheid op het strand

 

Wat is er nu leuker dan een dagje zon, zee en strand. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het strand geen zwembad. Op deze pagina kunt u meer lezen over de gevaren die u op het strand kunt tegenkomen. Welke gevaren zijn er, waar moet ik op letten als ik kinderen meeneem naar het strand en welke specifieke gevaren zitten er aan watersporten. Daarnaast staat uitgelegd hoe uw dag zo veilig mogelijk kan verlopen. 

Op deze pagina kunt u lezen over de algemene gevaren op het strand. Er zal worden verteld over de wind, de zon en de golven. Ook de gevaren op het strand zelf, zoals glas en kuilen worden besproken. Tot slot zal iets worden verteld over de dieren die op het strand van Hoek van Holland voorkomen.

Meer lezen...

Het strand en de zee bij Hoek van Holland zijn uitermate geschikt voor het beoefenen van verschillende watersporten. Echter door de drukte op het strand komen badgasten en watersporters nog wel eens in gevaar. Op deze pagina kunt u meer lezen over het veilig beoefenen van uw watersport op het strand van Hoek van Holland.

 Meer lezen...

Iedereen gaat graag met kinderen naar het strand. Op deze pagina kunt u lezen waar u als ouder vooral op moet letten wanneer u kleine kinderen meeneemt. Waar moet u op letten, wat kunt u doen en wat moet u vooral niet doen. Door het lezen van deze pagina hopen wij uw dag nog veiliger en vooral stuk leuker te maken.

Meer lezen...